Projekter

Jagten på fællesskabet

OPGAVEN

Dansk Arkitektur Center og BL ønskede at benytte Minecraft som undervisningsredskab. Målet var at skabe et undervisningsforløb og en verden, hvor elever kunne lære om demokrati og fællesskab, samtidig med at de skulle løse problemer i et virtuelt boligområde.  

PRODUKTET

I samarbejde med et DAC og et kreativt team udviklede vi i en virtuel spilverden og undervisningsmaterialer, som kunne understøtte læringsaktiviteter i en klasse. Materialet har været DAC’s mest anvendte undervisnings forløb og har været brugt af skoleklasser over hele landet.

I 2017 blev Jagten på Fællesskabet nomineret til en Golden Cube Award. 

Craft Your Future

OPGAVEN

The Chartered Institute of Building (CIOB) havde et ønske om at skabe interesse for byggebranchen blandt 12-14 årige. De havde fire udfordringer som de ønskede at stille i et virtuelt i et spilunivers: Renovering, genopbygning, konstruktion og modernisering.

PRODUKTET

I samarbejde med Spilværkstedet udviklede vi en komplet by, hvor alle opgaverne kunne løses. Opgaverne blev koblet til et overordnet narrativ, som satte elever i rollen som byplanlæggere og arkitekter. Materialet er koblet til en hjemmeside som indeholder alle lærer- og elevmaterialer, samt vejledninger og videointroduktioner til opgaverne. Forløbet bliver brugt både i USA og UK i undervisning i Science, teknologi og design og geografi.

Den mystiske ø

OPGAVEN

Den Mystiske Ø blev designet til forskningsprojektet “IT i den innovative skole”, som er en del af demonstrationsskoleforsøgene. Materialet skulle designes, som et storyline forløb til danskfaget i 2.klasse. Hertil skulle der produceres ressourcer og vejledninger til den tekniske- og pædagogiske implementering.

PRODUKTET

I samarbejde med forskere fra Aalborg Universitet og unge fra Spilværkstedet, udviklede teamet en virtuel verden, hvor scenariet skulle finde sted. Dette blev suppleret med en baggrundshistorie på video, undervisningsmaterialer og tekniske vejledninger.

Forløbet blev afviklet på seks forskellige skoler på tværs af landet.

Minecraft Education Edition - på dansk

OPGAVEN

Som del af Microsofts promovering af Minecraft Education Edition i Danmark, var der et ønske om at få udviklet undervisnings materialer til danske undervisere. Samtidig var der behov for at etablere et lærer community og give et kompetenceløft til undervisere som ville bruge Minecraft i undervisningen.

PRODUKTET

I samarbejde med fagspecialister og et kreativt team udviklede vi en række undervisningsforløb om bæredygtighed, arkitektur og journalistik. Sideløbende blev der startet et community med base i en facebook gruppe og afholdt en række workshops for lærere.

Andre projekter

Kontakt mig

GAMEngine

Robert Jacobsens Vej 18R 1.1 – 2300 København S

CVR Nr. 34980985

Mail: achercka@gmail.com

Mobil: +45 61 68 03 76